Badkamer renovatie

Een badkamer renovatie kan je huis een enorme boost geven. Zo’n renovatie kan puur voor je plezier zijn maar soms is een renovatie ook nodig in verband met je gezondheid of leeftijd. Bijvoorbeeld omdat je een lage instap nodig hebt bij de douche of een verhoogd toilet. Er komt best veel kijken bij een badkamerrenovatie en er zijn meerdere specialisten voor nodig. Zo heb je natuurlijk een loodgieter nodig maar ook een tegelzetter, elektricien en vaak ook een schilder. Bij ArzumanMontage vind je alles voor badkamer renoveren op één plek. Wel zo handig!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Of bel ons voor meer informatie.

 • kosten badkamer verbouwen
 • badkamer verbouwing
 • badkamer wastafel
 • Badkamer renoveren

Grote of kleine badkamer renovatie

Je badkamer opknappen kan je groot aanpakken maar soms volstaat een kleine renovatie ook prima. Misschien wil je graag een dubbele wastafel en een instapdouche. Dit zijn niet de grootste veranderingen maar kunnen al veel bijdragen aan je comfort. Een complete badkamer renoveren brengt meer werk met zich mee. Een bad plaatsen, een dubbele wastafel, speciale verlichting, nieuw tegelwerk, een leuk kleurtje op de muur of een lekkere grote inloopdouche, het kan allemaal. Je kunt van je badkamer een complete spa maken!

Badkamer renovatie thuis, op kantoor & openbaar

Behalve je badkamer thuis, knappen wij ook badkamers en toiletruimtes elders op. Denk aan douches in sportscholen, in ziekenhuizen en op scholen. Of je wil een badkamer op kantoor, zodat je personeel zich na een lange dag werken kan opfrissen. Andere mogelijkheden zijn onder meer het laten plaatsen van een invalidentoilet, het opknappen van natte ruimtes in winkelcentra of het renoveren van badkamers in hotels. Uiteraard zorgen wij ook voor het plaatsen en renoveren van badkamers in de nieuwbouw of bij het verbouwen van panden.

Wat komt er kijken bij badkamer renoveren

Afhankelijk van je wensen voor de nieuwe badkamer heb je verschillende vakmensen nodig:

 • Sloopwerkzaamheden
 • Loodgieterswerkzaamheden
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Kitwerk
 • Elektricien
 • Schilder
 • Timmerwerk

Dat zijn nogal wat specialistische vakmensen voor je nieuwe badkamer! Arzumanmontage regelt echter het gehele plaatje en heeft alle vakmensen onder één dak. Dat scheelt je in tijd én in kosten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Badkamer slopen

Voordat een nieuwe badkamer kan worden gerealiseerd, zal de oude badkamer er (deels) uit moeten. Dat is het werk van een professioneel sloopbedrijf. Je wilt immers niet dat er onnodig dingen worden gesloopt. Onze vakmannen zorgen ervoor dat het sloopwerk zodanig gebeurt dat er niets wordt beschadigd.

Loodgieter voor badkamer leidingen en installatie

Dé man voor de badkamer: de loodgieter. Hij weet precies waar en hoe de leidingen moeten worden aangelegd voor jouw droombadkamer. Aan de hand van het ontwerp van je badkamer zorgt de loodgieter ervoor dat alle aansluitpunten en afvoerpunten op de juiste plek zitten. Hij is ook degene die je bad, wastafel, douche en toilet professioneel installeert. Je hoeft dus niet op zoek naar een aparte badkamer installateur.

Stukadoor voor perfecte wanden en plafond

Mooie strakke wanden zijn een must voor mooi betegelen en goed schilderwerk. De stukadoor zorgt er voor! De gladde onderlaag waarop kan worden betegeld heet raapwerk en kan het beste worden aangebracht door een professioneel stukadoor. Zo krijg je het beste resultaat.

Badkamer tegelzetter en kitwerk

Mooie tegels en goed tegelwerk geven je badkamer een fantastische uitstraling. Er is veel keuze in modellen en uitvoeringen tegels en je kunt de badkamer er een heel speciale sfeer en look mee geven. Het tegelwerk moet wel professioneel worden uitgevoerd en dat geldt ook voor het kitwerk. Je wilt immers geen lekkages of schimmel in je badkamer omdat de betegeling niet goed is. De tegelzetter van Arzuman Montage kan je ook adviseren over kleuren en soorten tegels. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de beste materialen.

Elektricien voor licht en veiligheid

Mooie verlichting maakt je badkamer helemaal af. Je badkamer opknappen is één ding, hem echt bijzonder en gezellig maken weer iets anders. Sfeervolle verlichting is de finishing touch! Spotjes aan het plafond, licht achter de grote spiegel, zacht licht in de douche. Het kan allemaal worden verzorgd door onze elektricien. Daarbij is het ook belangrijk dat zorgvuldig wordt gewerkt, juist in de badkamer. We weten allemaal dat water en elektriciteit niet samengaan en daarom is het extra belangrijk een vakman in de badkamer aan het werk te laten.

Schilder voor kleur in je badkamer

De meeste mensen kiezen ervoor de muren van de badkamer tot ongeveer de helft te betegelen. Daarboven is dan een gladde muur waaraan spiegels en kastjes kunnen worden bevestigd. Met die stukken muur kan je ‘spelen’ met kleuren! De schilder van Arzuman maakt het graag voor je in orde. Hij adviseert natuurlijk ook over kleuren en materialen. De verf in de badkamer moet goed worden gekozen zodat deze geschikt is voor natte ruimtes.

Timmerwerk in de badkamer

Niet voor elke badkamerrenovatie is een timmerman nodig maar als je kiest voor houtaccenten natuurlijk wel. Hout kan veel sfeer brengen in je badkamer en zorgt voor een rustieke, soms robuuste uitstraling. De timmerman van Arzuman kan mooie houtaccenten aanbrengen in je nieuwe badkamer en bijvoorbeeld ook kasten op maat maken.

Badkamer renovatie bij Arzuman

Zoals je hiervoor hebt kunnen lezen is het renoveren van een badkamer een flinke klus, natuurlijk afhankelijk van wat je allemaal wil laten doen. Als je een aparte schilder, tegelzetter, elektricien en loodgieter nodig hebt, is er ontzettend veel te regelen en te plannen. Alle afspraken met de verschillende bedrijven moeten op elkaar aansluiten.

Bij Arzuman heb je al die vakmensen onder één dak en regel je alles voor je nieuwe badkamer in een handomdraai. Dat scheelt je in tijd en in geld. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Badkamer renovatie kosten

Een badkamer verbouwen kost geld maar hoeveel precies hangt uiteraard af van allerlei factoren. Om te beginnen van het soort werkzaamheden. Wil je alles laten vernieuwen of alleen een bad laten plaatsen inclusief tegelwerk? Bij Arzuman Montage ben je zeker van een scherp tarief voor de gehele renovatie omdat wij alle specialismen in huis hebben. Neem gerust eens contact met ons op om je plannen te bespreken. We maken graag een passende, vrijblijvende offerte.

Tip: overweeg ook je toiletruimte te laten aanpassen. Door de werkzaamheden in de badkamer te combineren, bijvoorbeeld met het laten plaatsen van een nieuw toilet, ben je over het geheel genomen voordeliger uit.

Alle specialisten onder één dak

Wij zijn een specialist voor al jouw klusbehoeften. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een grote (badkamer) renovatie of een complete verbouwing, ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar om je te voorzien van hoogwaardige service en vakmanschap.

Sloopbedrijf
Loodgieter
Tegelzetter
Elektricien
Schilder
Cinewall plaatsen
Kitwerk
Stukadoor
Timmerman

Het goede nieuws is dat Arzuman dat allemaal in huis heeft! Je hoeft dus niet bij al die verschillende partijen een aparte offerte op te vragen en je hebt niet meerdere keren met voorrijdkosten te maken.

Wij maken een mooi, passende offerte op maat waarin alle specialistische diensten in één keer zijn opgenomen.

Arzuman Montage

Voor elke badkamer renovatie klus

  Afspraak maken en meer informatie

  Wil je meer weten over alle mogelijkheden, diensten en tarieven van onze specialisten? Bel ons op voor meer informatie of maak een afspraak bij je thuis of op kantoor om de mogelijkheden door te spreken. Het is altijd geheel vrijblijvend.

  Badkamer renovatie specialist in de buurt

  Op zoek naar een professionele badkamer renovatie specialist bij jou in de buurt? Zoek niet verder en vertrouw op onze expertise! Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om je te helpen bij al jouw badkamer renovatie werkzaamheden. Of je nou op zoek bent naar een renovatie specialist voor het installeren van een nieuwe badkamer, het vervangen van tegels of het plaatsen van sanitair, wij bieden een volledig assortiment van diensten aan om aan al jouw wensen te voldoen.

  • Rotterdam
  • Zwijndrecht
  • Dordrecht
  • Maassluis
  • Delft
  • Schiedam

  Vraag een offerte aan als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele badkamerrenovatie specialist bij jou in de buurt. Wij garanderen een vakkundige en efficiënte service voor al jouw badkamerrenovatie werkzaamheden.