Contact

Home » Contact
Contact

Bel ons

Een snelle vraag of even telefoneren over jouw project? Dat kan! We staan je graag telefonisch te woord.

Email ons

Onze klantenservice is uiteraard ook bereikbaar via e-mail. Wij streven ernaar om je mailtje dezelfde dag nog te beantwoorden.

Locatie

Arzuman Montage
Fultonstraat 2
3133KH, Vlaardingen
*Dit is geen bezoekadres!

Openingstijden

Ma – vrij : 08:00 t/m 19:00
Zaterdag : 09:00 t/m 18:00
Zondag : Gesloten

Snel contact opnemen

Vanaf onze locatie in Vlaardingen plannen wij onze werkzaamheden in, staan wij telefonisch klanten te woord en genieten wij van een bakje koffie. Wij ontvangen hier helaas geen klanten. Wil je toch snel contact met één van onze specialisten? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons eenvoudig een e-mail door middel van ons contactformulier. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te woord te staan.


  Snel een antwoord op je vraag

  Hoe snel hebben jullie tijd?

  Hoe snel wij aan een nieuwe klus kunnen beginnen hangt af van verschillende factoren zoals hoe groot de klus is en hoe druk het is in ons schema.

  Om een beter beeld te krijgen hoe snel wij aan een nieuwe klus kunnen beginnen kunt u het beste een offerte aanvragen via deze link. Daar kunt u zo uitgebreid mogelijk de klus omschrijven zodat wij een beter beeld hebben bij het bepalen hoe snel we met uw klus kunnen beginnen.

  Rekenen jullie voorrijkosten ?

  De voorrijkosten variëren vaak tussen €30,- en €80,-. Voor een exacte prijsopgave kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen en daarin uw wensen kenbaar maken. Wij streven ernaar om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

  Wat zijn jullie tarieven?

  Omdat elke klus anders is kunnen we nooit van te voren bepalen wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Via deze link kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen waarna wij u meer duidelijkheid kunnen geven over onze tarieven.

  Welke werkzaamheden voeren jullie uit?

  Arzuman Montage is gespecialiseerd in vele werkzaamheden. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in Badkamer renovaties maar bijvoorbeeld ook in loodgietersklussen. Hieronder een opsomming van onze diensten.

  • Badkamer renovatie
  • Tegelklussen
  • Loodgietersklussen
  • Timmerwerk
  • Sloopwerkzaamheden
  • Verfen
  • Kitwerk
  • Dakrenovatie
  Hoelang duren doorgaans de werkzaamheden?

  Het is vóóraf moeilijk te bepalen hoe lang de werkzaamheden van een klus zullen duren. Nadat u een offerte heeft aangevraagd en uw wensen kenbaar heeft gemaakt kunnen wij een betere inschatting maken hoe lang de renovatie of reparatie zal duren.

  Ga naar de bovenkant