• Snel op gewenste locatie

  • Helder en transparante werkwijze

  • Beoordeeld door 947 klanten

  • Helder en transparante werkwijze

Diensten van A tot Z

Nieuwsgierig wat wij voor jou en jouw klussen kunnen betekenen? Neem dan snel eens een kijkje in onze diensten hieronder en wellicht dat wij jouw klus tot een succes mogen maken. Heb je vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

Tegelzetter Vlaardingen

Tegel werkzaamheden

Denk je erover om (nieuwe) tegels te leggen? De door jouw zelf uitgekozen tegels geven jouw keuken of badkamer al snel een nieuwe look en stijl. Onze tegel werkzaamheden kunnen variëren tussen het renoveren van een badkamer tot een renovatie aan de vloer.

Schilder

Verf werkzaamheden

Net verhuisd en moet er geverfd worden? Of is het tijd voor een make-over van een bepaalde ruimte en mag er een nieuw kleurtje op de muur? Bij Arzuman Montage kun je gerust terecht voor al jouw verf klussen en werkzaamheden.

Elektricien

Elektra werkzaamheden

We gebruiken elektriciteit voor bijna alles wat we in huis doen. Het is dus van groot belang dat de elektriciteit in huis goed werkt. Werkt je elektriciteit niet goed, heb je een storing of wil je (extra) elektra aanleggen in huis? Wij helpen je graag.

stukadoor

Stukadoor werkzaamheden

Wil je een glad, egaal en afgewerkt oppervlak creëren? Laat onze gespecialiseerde stukadoors je dan helpen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren of restaureren van (bestaand) pleisterwerk en helpen jou graag.

Loodgieter werkzaamheden

Loodgieters werkzaamheden

Op zoek naar een specialist voor reparatie, onderhoud of noodoplossingen aan sanitaire systemen? Wij bij Arzuman Montage helpen je graag verder met alle loodgieterswerkzaamheden. Uiteraard ook wanneer er spoed bij komt kijken.

Puin afvoeren

Sloop werkzaamheden

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten zijn wij al jaren gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Zo helpen wij bijvoorbeeld graag bij een renovatie en totaalsloop, maar ook bij speciaal inpandig sloopwerk.