Op zoek naar een elektricien

Een elektricien doet erg belangrijk werk. Het is dus van groot belang dat je uitkomt bij een gecertificeerde elektricien die jou kan helpen met je elektra werkzaamheden. Gelukkig zijn wij bij ArzumanMontage gespecialiseerd in elektra werkzaamheden en helpen wij je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Of bel ons voor meer informatie.

 • Elektricien
 • Elektricien
 • Elektricien
 • Elektricien

Waarom een elektricien

Bij veel werkzaamheden in huis of op kantoor heb je een elektricien nodig. Werken met elektriciteit kunnen de meeste mensen niet zelf en daarbij heb je voor bepaalde klussen een gecertificeerde elektricien nodig. In dat geval kan je een beroep doen op de kennis en ervaring van Arzuman Montage. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket waardoor we renovaties volledig kunnen uitvoeren: van tegelwerk tot schilderwerk, sloopwerk, loodgieterswerkzaamheden en elektriciteitswerkzaamheden.

Wat doet een elektricien

Een elektricien is gespecialiseerd in elektrische installaties. Hij houdt zich bezig met het aanleggen en repareren van elektra. Daarbij moet hij ook rekening houden met wet- en regelgeving die ook nog eens veranderlijk is. De elektricien van Arzuman is altijd op de hoogte van de op dat moment geldende regels en zorgt ervoor dat je elektra veilig is aangelegd. Want dat staat natuurlijk altijd voorop: veiligheid.

Voorbeelden werkzaamheden elektricien

De werkzaamheden van een elektricien zijn heel divers. Wij kunnen ze allemaal voor je uitvoeren. Hieronder een paar voorbeelden van onze werkzaamheden:

• Een groepenkast plaatsen
• Groepenkast vervangen
• Aanleggen van nieuwe groepen
• Aanleg van de complete elektra in de woning
• Aansluiten van woningen op het elektriciteitsnetwerk
• Wandcontactdozen: plaatsen, verwijderen, vervangen, verplaatsen en repareren
• Schakelaars plaatsen, vervangen
• Het aanleggen van verlichting
• Aanleggen van alarmsystemen
• Intercom plaatsen en aanleggen
• Aanleg en onderhoud van domotica
• Elektra werkzaamheden op het gebied van internet (kabels, netwerken)
• Werkzaamheden op het gebied van televisie en bekabeling

Bij veel werkzaamheden geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Wij bereiden onze werkzaamheden dan ook heel goed voor. Dat betekent onder meer het goed bekijken van de plannen en goed overleg met een eventuele aannemer. Uiteraard zorgen we er ook voor dat we alle benodigde materialen bij ons hebben.

Spoed elektricien

Problemen met je elektra? Onze spoed elektricien is er voor je. Elektrische storingen kunnen grote ongemakken veroorzaken, zoals een niet-functionerende koelkast waardoor voedsel bederft, een defecte kachel die kou in huis brengt, uitvallend licht in je werkkamer, of wegvallend internet. Het is cruciaal dat deze storingen met spoed worden opgelost om verdere problemen en potentieel gevaarlijke situaties te voorkomen. Bel ons direct voor snelle hulp; wij staan klaar om snel naar je toe te komen en alle elektrische storingen vakkundig te verhelpen.

Voor wie werken wij

Arzuman werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dat betekent dat we werkzaamheden uitvoeren in woningen maar ook in bijvoorbeeld kantoren, winkels of in een ziekenhuis. We werken op alle plekken waar mensen wonen, werken, winkelen of anderszins verblijven.

Zo zorgen we voor stopcontacten op de plek in je huis waar je dat wil, vervangen we je groepenkast of leggen we een hele nieuwe groep aan en zorgen we ervoor dat je internet goed werkt. We kunnen een intercom aanleggen of een alarmsysteem. We kunnen ook ingewikkelde brandbeveiligingssystemen op kantoor aanleggen en thuis je kookplaat of zonnepanelen aansluiten. Kortom, met elke opdracht voor onze elektricien zit je bij ons goed.

Tips voor elektra werkzaamheden

Zoals we hiervoor al even aangaven is elektra belangrijk, je kunt immers niet zonder. Zonder elektra geen licht, warmte, internet, televisie en koeling. Veiligheid van elektra is ook bijzonder belangrijk. Een lekkende kraan is vervelend maar op zich niet gevaarlijk. En kapot stopcontact is dat daarentegen wel.

Zorg ervoor dat je elektrische installatie altijd schoon en droog is. De zekeringskast moet goed zijn afgesloten zodat er geen vocht bij kan komen. Aardlekschakelaars kan je het beste regelmatig controleren en laat de elektrische installatie minimaal één keer in de 5 jaar inspecteren door een gekwalificeerde elektricien. De elektrische installatie moet voldoen aan de wettelijke normen van het AREI. Wij kunnen dit als erkende elektricien voor je controleren.

Combineren van diensten

Arzuman heeft een uitgebreid dienstenpakket waardoor je verschillende diensten eenvoudig kunt combineren. Bijvoorbeeld de diensten van een elektricien, een tegelzetter, een schilder en een loodgieter. Dit komt bij veel verbouwingen en renovaties in woningen en kantoren goed van pas en kan je ook behoorlijk schelen in het totale prijskaartje van een renovatie. Je hoeft niet voor elke specialist een ander bedrijf te benaderen. Dit scheelt niet alleen in kosten maar natuurlijk ook in tijd.

Alle specialisten onder één dak

Wij zijn een specialist voor al jouw klusbehoeften. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een grote renovatie of een complete verbouwing, ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar om je te voorzien van hoogwaardige service en vakmanschap.

Sloopbedrijf
Loodgieter
Tegelzetter
Elektricien
Schilder
Cinewall plaatsen
Kitwerk
Stukadoor
Timmerman

Het goede nieuws is dat Arzuman dat allemaal in huis heeft! Je hoeft dus niet bij al die verschillende partijen een aparte offerte op te vragen en je hebt niet meerdere keren met voorrijdkosten te maken.

Wij maken een mooi, passende offerte op maat waarin alle specialistische diensten in één keer zijn opgenomen.

Arzuman Montage

Voor elke elektra klus

  Afspraak maken en meer informatie

  Wil je meer weten over alle mogelijkheden, diensten en tarieven van onze specialisten? Bel ons op voor meer informatie of maak een afspraak bij je thuis of op kantoor om de mogelijkheden door te spreken. Het is altijd geheel vrijblijvend.

  Elektricien in de buurt

  Ben je op zoek naar een professionele elektricien bij jou in de buurt? Zoek niet verder en vertrouw op onze expertise! Ons team van ervaren elektriciens staat klaar om je te helpen bij al jouw elektra werkzaamheden, groot of klein. Of je nou op zoek bent naar een elektricien voor je badkamer, keuken, woonkamer of kantoorpand, wij bieden een volledig assortiment van diensten aan om aan al jouw wensen te voldoen.

  • Rotterdam
  • Zwijndrecht
  • Dordrecht
  • Maassluis
  • Delft
  • Schiedam

  Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele elektricien bij jou in de buurt, neem dan contact met ons op. Wij garanderen een vakkundige en efficiënte service voor al jouw elektra werkzaamheden.