Schilder nodig?

Zorg voor de duurzaamheid van je pand met professioneel schilderwerk van ArzumanMontage. Onze ervaren schilder levert vakwerk voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, waardoor je verfklus met de hoogste kwaliteit wordt uitgevoerd. We beheersen alle schildertechnieken, van het verven van plafonds tot het lakken van kozijnen en het spuiten van wanden of latex. Of het nu de binnen- of buitenkant van je woning betreft, wij zorgen ervoor dat je schilderwerk voor lange tijd meegaat. Neem contact met ons op om meer te ontdekken over ons uitgebreide aanbod aan schilderdiensten en hoe we jouw project tot een succes kunnen maken.

Maak eens een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Of bel ons voor meer informatie.

 • schilderwerk binnen
 • schilder
 • schilder

Schilderwerk buiten

Met name schilderwerk buiten is belangrijk voor een optimale staat van je pand. Gemiddeld heeft een huis eens in de zeven jaar een schilderbeurt nodig. Zo zorg je ervoor dat je pand zijn waarde behoudt of zelfs in waarde toeneemt. Daarnaast is de uitstraling van een woning heel belangrijk als denkt over verkoop of een bedrijf runt. Bezoekers krijgen immers een betere indruk van jou en je bedrijf als de buitenkant er goed onderhouden uitziet. De buitenkant van je woning of bedrijfspand werkt als een visitekaartje.

Heeft de buitenkant van je huis een nieuwe verflaag nodig? Bel ons vandaag nog en laat onze professionele schilders je gevel weer als nieuw maken!

Onderhoud kozijnen

Een belangrijk onderdeel van schilderwerk is het onderhoud van kozijnen. Is er houtrot getraceerd? Dan dient dit eerst te worden gerepareerd. Immers, een goedkope schilder die over slechte kozijnen schildert is misschien wel voordelig, op termijn is het juist duurder. Als de kozijnen moeten worden vervangen kost dit veel geld. Arzuman biedt naast schilderwerk ook andere diensten aan en is bijvoorbeeld ook professioneel timmerman. Is er timmerwerk nodig om je kozijnen te herstellen? Dan voeren we dat meteen voor je uit. Uiteraard alles in goed overleg met onze klanten.

Wil je Kozijnen die er weer als nieuw uitzien? Ons team staat klaar voor al je kozijnonderhoud. Bel ons voor een vakkundige aanpak en resultaten.

Kozijn lakken

Een kozijn lakken vraagt om een professionele aanpak. Tenminste, als je wilt dat het schilderwerk weer lange tijd meekan. Hierna geven we kort weer wat er zoal bij kozijnen verven komt kijken. Daarbij is het belangrijk om te weten dat een goede voorbereiding het halve werk is! Daarnaast is ook de keuze voor de juiste materialen niet onbelangrijk: de juiste verf of lak, de juiste vullers, schuurmiddelen en reinigingsmiddelen.

 • Onderzoek van de staat van de kozijnen. Eerst moet worden bekeken of het kozijn nog ‘gezond’ is. Is er houtrot of zijn er andere beschadigingen dan moet dit eerst worden gerepareerd of vervangen
 • Loszittende delen verwijderen
 • Vervolgens wordt het kozijn ontdaan van de oude verflaag en geschuurd
 • Het kozijn dient daarna grondig te worden gereinigd
 • Scheuren, gaten en oneffenheden opvullen met plamuur/houtvuller
 • Afplakken van de randen. Het glas langs de randen moet worden afgeplakt, inclusief de voeg, want deze mag niet worden mee geschilderd
 • Voorbehandeling met houtbeschermingsgrondverf
 • Aanbrengen eerste laklaag
 • Opnieuw schuren en schuurstof grondig verwijderen
 • Aanbrengen tweede laklaag

Soms zijn meerdere laklagen nodig. Het is in ieder geval heel belangrijk dat een laklaag volledig droog is voordat met de volgende laag wordt begonnen. Je ziet, een kozijn schilderen is meer dan een kwast en een pot verf, het vraagt om een professionele kijk en vaardigheid. Althans, als je wilt dat je schilderwerk weer jaren meekan!

Vernieuw de uitstraling van je huis met perfect gelakte kozijnen. Bel ons voor een deskundige service en een duurzaam resultaat.

Schilder voor binnen

Veel mensen denken dat schilderwerk binnen alleen belangrijk is voor de ‘looks’ maar dat is zeker niet waar. Ook het schilderwerk binnen is van invloed op de staat van je pand. Slecht schilderwerk (en slechte kozijnen) kunnen ook van binnenuit voor problemen zorgen. Denk aan lekkages, houtrot, en hoge energiekosten. Via kieren en naden in kozijnen kan zoveel warmte verloren gaan dat je geconfronteerd wordt met een onnodig hoge energierekening.
Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je huis er vanbinnen zó uitziet dat je je echt thuis voelt. In de kleuren en structuren die bij jou en je interieur passen. Arzuman werkt volgens jouw wensen en eisen en kan je ook voorzien van professioneel advies over kleurgebruik en materiaalkeuze.

Is je interieur toe aan een nieuwe look? Neem contact op voor professioneel binnenschilderwerk dat elke kamer laat stralen.

Wanden en plafond verven

Er zijn veel verschillende technieken waarmee wanden en het plafond van een kleurtje kunnen worden voorzien. Zo kun je een plafond witten, een plafond verven maar ook een plafond spuiten. Bij Arzuman kan het allemaal. Ook muren spuiten waaronder latex spuiten behoort tot de mogelijkheden. Spuitwerk levert een mooi en vooral glad resultaat en past prima in een modern interieur. We kunnen ook muren sauzen en je deur lakken. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je meubels en vloer tijdens onze werkzaamheden optimaal worden beschermd!

Meer over latex spuiten

Latex is een oplosmiddelvrije, met water verdunbare emulsieverf en ideaal om wanden en plafonds mee te spuiten. Wist je dat latexverf ook middelen bevat die tegen schimmel- en bacteriegroei werken?
Als je kiest voor latexspuiten heeft dat nog meer voordelen. Zo is het soms tot wel 40% goedkoper dan traditioneel sauzen. Dit komt doordat spuitwerk veel minder tijd kost dan verven met een kwast of roller. Dit betekent daarnaast ook dat je minder lang in de ‘rommel’ zit, ook een prettig voordeel. Het eindresultaat van latex spuiten is bijzonder strakke en egale muren/plafonds.

Muren spuiten met latexverf kan op vrijwel alle ondergronden. Van stucwerk tot pleisterwerk, op granol, hout, steen, gipsplaten en zelfs op glasvliesbehang en op beton. Transformeer je ruimtes snel en efficiënt met onze latex spuitdiensten. Bel ons nu en geef je muren een vlekkeloze afwerking.

Uitgebreid dienstenpakket Arzuman

Enorm handig en vaak ook nog kostenbesparend: het uitgebreide dienstenpakket van Arzuman. Heb je een schilder nodig én een timmerman voor het herstellen en lakken van kozijnen? Geen probleem! Daarnaast doen we nog veel meer:

Sloopbedrijf
Loodgieter
Tegelzetter
Elektricien
Schilder
Cinewall plaatsen
Kitwerk
Stukadoor
Timmerman

Het goede nieuws is dat Arzuman dat allemaal in huis heeft! Je hoeft dus niet bij al die verschillende partijen een aparte offerte op te vragen en je hebt niet meerdere keren met voorrijdkosten te maken.

Heb je een grote of kleine klus, wil je renoveren of aanbouwen? Wij helpen je met alle klussen die daarbij komen kijken. Dit kan je behoorlijk schelen in de portemonnee en in tijd. Immers, je hoeft niet op zoek naar verschillende bedrijven, offertes op te vragen en afspraken te maken maar kunt alles in één keer uitbesteden bij Arzuman. Zo heb je ook veel minder te maken met voorrijkosten.

Arzuman Montage

Voor elke schilder klus

  Afspraak en offerte op maat

  Wij komen graag bij je langs om de situatie bij je huis te bekijken en je wensen te bespreken. Alles geheel vrijblijvend. We maken een passende offerte op maat. Natuurlijk kan je ons ook bellen voor informatie en ook op de website kan je al veel lezen over onze diensten en mogelijkheden. Neem gewoon eens contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

  Schilder in de buurt

  Ben je op zoek naar een vakkundige schilder in uw buurt? Zoek niet verder, want u bent bij ons aan het juiste adres! Ons team van professionele schilders staat klaar om je te helpen met al jouw schilderwerk, groot of klein. Of je nu jouw binnenmuren, buitenmuren, kozijnen, deuren of plafonds wilt laten schilderen, wij bieden een uitgebreid scala aan schilderdiensten aan om aan al jouw wensen te voldoen.

  • Rotterdam
  • Zwijndrecht
  • Dordrecht
  • Maassluis
  • Delft
  • Schiedam

  Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele schilder bij jou in de buurt, neem dan contact met ons op. Wij garanderen een vakkundige en efficiënte service voor al jouw schilder projecten.