Sloopbedrijf

Bij sloopbedrijf Arzumanmontage weten we dat het eindresultaat van het slopen van een gebouw het belangrijkste is. Wij maken ruimte voor iets nieuws en beters, terwijl we tegelijkertijd effectief en milieubewust werken. Bij ons kun je terecht voor een scala aan (demontage)werkzaamheden, van precisieklussen tot complexe totaalsloop projecten. Onze eigen materieel dragen bij aan een vlotte en professionele afhandeling van sloopwerk.

Neem contact met ons op voor een betrouwbare en deskundige sloopservice.

 • sloopbedrijf
 • sloop bedrijf
 • Sloopbedrijf rotterdam
 • slopen

Waarom een sloopbedrijf inschakelen

Je hebt een sloopbedrijf nodig als je een deel van je woning wil renoveren of als je een aanbouw wil laten maken. Bijvoorbeeld voor een nieuwe badkamer of het aanbouwen van een serre. Natuurlijk heb je ook een sloopbedrijf nodig als je bewust een oud huis, een bouwval, hebt gekocht en dat deels -of misschien wel volledig- wilt vervangen. Heb je een betrouwbaar sloopbedrijf nodig voor je volgende project? Bel ons vandaag nog voor veilige en efficiënte sloopdiensten.

Professioneel sloopbedrijf

Om te beginnen is sloopwerk fysiek zwaar werk. Het is heel intensief werk en je hebt er specifieke kennis, vaardigheid en materialen voor nodig.

Het is heel belangrijk om tijdens het slopen geen onnodige schade aan het pand toe te brengen. Denk aan leidingen in muren en onder de grond, om maar helemaal niet te spreken over gasleidingen. We horen regelmatig in het nieuws dat een gasleiding is geraakt met alle gevolgen van dien. Het is zaak dergelijke ongelukken te voorkomen.

Met een professionele sloper ben je er zeker van dat je iemand in huis haalt die het sloopwerk professioneel verricht.

Afvoeren materialen

Een ander belangrijk punt: het sloopmateriaal moet worden afgevoerd. Je mag puin en ander materiaal, zeker bijvoorbeeld asbest, niet zomaar ergens dumpen of in je vuilnisbak gooien. Een sloopbedrijf weet precies wat wel en niet mag, wat wel en niet moet en hoe het sloopafval kan worden afgevoerd. Bekijk meer informatie over sloop puin afvoeren.

Vergunningen

Slopen, aanbouwen, renoveren, het mag allemaal niet zomaar. Vaak is het nodig een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Het sloopbedrijf van Arzuman Montage kan je helpen na te gaan of, en zo ja hoe en waar, een vergunning kan worden aangevraagd. We helpen je ook met het doen van de aanvraag zelf als je dat wil.

Kosten van sloopbedrijf

De kosten van sloopwerk zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Wat moet er worden gesloopt? Zijn we een paar uur bezig of een paar dagen? Moet er veel afval worden afgevoerd?

Gemiddeld kost sloopwerk tussen de €10 en €50 per vierkante meter. Een vrij groot verschil zul je denken. Dat klopt: Het maakt uit wat er moet worden gesloopt en ook het afvoeren van het sloopafval kan de prijs opdrijven. Moet er een container worden gehuurd? Dan brengt dat ook extra kosten met zich mee.

Andere werkzaamheden

Arzuman Montage verricht naast sloopwerkzaamheden nog tal van andere werkzaamheden en dit komt de prijs van jouw klus behoorlijk ten goede. Je hoeft namelijk voor de verbouwing, renovatie of aanbouw geen andere specialisten in te huren, wij kunnen het allemaal voor je doen. Dat scheelt behoorlijk in het totale kostenplaatje. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Sloopwerk combineren met verbouwen en renoveren

Slopen doe je meestal niet zomaar. Doorgaans heb je leuke plannen: het renoveren van de badkamer, keuken of ander deel van je woning. Bij zo’n renovatie komt veel kijken en heb je allerlei specialisten nodig. Naast iemand voor sloopwerkzaamheden bijvoorbeeld ook een elektricien, loodgieter, tegelzetter en schilder. Als je met al die specialisten aparte afspraken moet maken ben je veel tijd kwijt en ook steeds extra kosten zoals voorrijkosten. Transformeer je ruimte met ons ervaren sloopbedrijf. Neem nu contact op voor een efficiënte en verantwoorde aanpak van je sloopproject.

Wat komt er kijken bij renoveren

Laten we als voorbeeld een badkamerrenovatie nemen. Je hebt een leuk huis gekocht maar de badkamer wil je helemaal vernieuwen.

Om te beginnen heb je dan iemand nodig om de oude badkamer te slopen. Dit moet wel op een vakkundige manier gebeuren want je wil natuurlijk niet dat de leidingen beschadigd raken. Je laat het oude bad verwijderen, net als de wastafel en het toilet. Alle aansluitpunten en afvoerpunten moeten goed bereikbaar blijven voor je nieuwe apparatuur. Het sloopbedrijf van Arzuman regelt uiteraard ook het afvoeren van het vrijgekomen afval.

Slopen en bouwen bij Arzuman Montage

Wil je meer weten over de mogelijkheden van slopen en bouwen? Naast de genoemde specialisten kan je bij ons ook terecht voor timmerwerk, kitwerk en voor stukadoorswerkzaamheden. Neem gewoon eens contact op met Arzuman Montage. We komen graag naar je toe en maken altijd een verblijvende offerte op maat. Omdat wij zo’n breed dienstenpakket hebben kan je bij ons besparen op tijd én kosten.

Alle specialisten onder één dak

Wij zijn een specialist voor al jouw klusbehoeften. Of het nu gaat om sloopwerk, kleine reparatie, een grote renovatie of een complete verbouwing, ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar om je te voorzien van hoogwaardige service en vakmanschap.

Sloopbedrijf
Loodgieter
Tegelzetter
Elektricien
Schilder
Cinewall plaatsen
Kitwerk
Stukadoor
Timmerman

Het goede nieuws is dat Arzuman dat allemaal in huis heeft! Je hoeft dus niet bij al die verschillende partijen een aparte offerte op te vragen en je hebt niet meerdere keren met voorrijdkosten te maken.

Wij maken een mooi, passende offerte op maat waarin alle specialistische diensten in één keer zijn opgenomen.

Arzuman Montage

Een professioneel sloopbedrijf

  Afspraak maken en meer informatie

  Ben je op zoek naar een sloopbedrijf of wil je meer weten over alle mogelijkheden, diensten en tarieven van onze specialisten? Bel ons op voor meer informatie of maak een afspraak bij je thuis of op kantoor om de mogelijkheden door te spreken. Het is altijd geheel vrijblijvend.

  Sloopbedrijf in de buurt

  Op zoek naar een professioneel sloopbedrijf in jouw buurt? Kies voor Arzumanmontage, waarbij het eindresultaat van de sloopwerkzaamheden centraal staat. Wij maken niet alleen ruimte voor iets nieuws en beters, maar doen dit ook op een effectieve en milieubewuste manier. Of het nu gaat om secure (demontage)werkzaamheden of grote projecten in de totaalsloop, ons ervaren team en eigen materieel staan voor je klaar.

  • Rotterdam
  • Zwijndrecht
  • Dordrecht
  • Maassluis
  • Delft
  • Schiedam

  Sloopbedrijf nodig? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige en efficiënte sloopdienstverlening.