Tegelzetter nodig?

Tegelwerk vraagt om de specialistische kennis van een vakman. De tegelzetter van Arzuman Montage is zo’n vakman! Bij de bouw van woningen maar ook bij renovaties is vrijwel altijd een tegelzetter nodig. Kijk eens om je heen, hoeveel tegels er in en rondom een huis zijn te vinden: in de keuken, het toilet, de badkamer, de vloeren, wanden en zelfs in de tuin. Het is dus belangrijk dat tegelwerk professioneel wordt uitgevoerd. Zo hebben je ruimtes een geweldige uitstraling en kan je er vele jaren van genieten.

Maak eens een afspraak voor een vrijblijvende offerte badkamer tegelen of andere tegelklus. Of bel ons voor meer informatie.

 • kosten tegels
 • tegelzetter
 • Tegelzetter tuin

Welke tegelklussen zijn er

Er zijn heel veel verschillende soorten tegelklussen voor een tegelzetter. Om te beginnen kleine en grote klussen, van een klein oppervlak in een toilet tot een complete vloer in de gehele woning. Dan zijn er ook bijzondere tegelklussen zoals bijvoorbeeld visgraat tegels leggen, werken met hexagon tegels of tegelen in een asymmetrische ruimte. Eén ding is zeker: Arzumanmontage tegelzettersbedrijf voert ze allemaal uit, met aandacht, zorg, kennis van zaken en tegen een scherpe prijs.

Voorbeelden van tegelklussen

• WC betegelen
• Badkamer betegelen
• Vloertegels
• Wand tegelen
Hexagon tegels plaatsen
Visgraat tegels plaatsen

WC betegelen

Je wilt natuurlijk dat je toilet er fris, schoon en goed onderhouden uitziet. Af en toe een opknapbeurt, inclusief tegelen, is dan een must. Of als je bent verhuisd en graag een toiletruimte naar jouw eigen smaak hebt. Niet onbelangrijk: ook je gasten maken gebruik van het toilet. Daarom is de kleinste ruimte in huis vaak toch een ‘visitekaartje’.

We overleggen uiteraard met de klant en werken volgens jouw wensen en voorkeuren. Betegelen van de wand bijvoorbeeld: helemaal tot het plafond of tot halverwege? Het voordeel van betegelen tot halverwege is dat je met de ruimte daarboven creatief aan de gang kunt. Met een verfje, behang en een coole spiegel of schilderij pimp je je toilet in één keer op. Des te belangrijker dat je tegelwerk vele jaren meekan. Daar zorgen de tegelzetters van Arzuman montage voor! Geef je wc een upgrade met prachtige tegels. Bel ons nu voor een afspraak en laat onze experts zorgen voor een perfecte afwerking.

Badkamer betegelen

De badkamer is een zogenaamde ‘natte ruimte’ en daarom is het extra belangrijk dat tegelwerk professioneel wordt uitgevoerd. De vloer en de wanden van de badkamer moeten immers goed zijn beschermd tegen (opspattend) water. Zowel de tegels als het voegwerk moet dan ook van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast wil je ook een badkamer die bij je past en waar je je goed voelt. Een grote tegel is bijvoorbeeld rustiger voor de ogen dan een kleine tegel. Grote tegels geven ook sneller een gevoel van luxe. Op de vloer wil je graag een antisliptegel. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Voordelen van tegels in de badkamer

• Tegels zijn bestand tegen vocht, stoom en warmte
• Badkamertegels zijn niet poreus (geen last van intrek van vuil)
• Mogelijkheid te kiezen voor antislip ondergrond
• Tegels zijn eenvoudig te reinigen
• Grote keuze uit mogelijkheden en kleuren

Vloertegels

Vloertegels hebben heel veel voordelen. Soms hebben mensen nog het idee dat een vloertegel wat ‘koud’ oogt maar er zijn tegenwoordig vloertegels die enorm sfeervol zijn. Daarnaast kan je ook kiezen voor afwisseling in de tegel voor een speels effect, visgraat tegelen bijvoorbeeld, werken met vloerkleden of kiezen voor een patroon (hexagon tegels bijvoorbeeld). De mogelijkheden zijn oneindig.

Eerst wat meer over de voordelen van een tegelvloer

 • Vloerverwarming. In vrijwel alle gevallen is een tegelvloer geschikt voor vloerverwarming. Tegels geleiden de warmte prima en je hebt de hele winter dus heerlijke warme voeten
 • Lekker fris. In de zomer gebeurt het omgekeerde: vloertegels blijven heerlijk koel. Zo vanuit je zonnige tuin met je blote voeten op de koele tegel!
 • Duurzaam. Een tegelvloer gaat heel lang mee. Een tegelvloer raakt niet snel beschadigd
 • Eenvoudig onderhoud. Zeker in een gezin met kinderen en/of huisdieren een must natuurlijk. Een tegelvloer houd je eenvoudig schoon: even stofzuigen en/of een dweil erover en alles blinkt weer. Er zijn geen kieren of naden waar vuil zich kan ophopen
 • Grote keuze. Er zijn ontzettend veel soorten en maten vloertegels. En kleuren, vormen en er is ook verschil in kwaliteit. Je kunt kiezen voor een voordelige vloer maar ook voor een heel luxueuze. Of werken met een patroon.

Zijn er ook nadelen? Natuurlijk. Aan alles kleven ook altijd wel nadelen. Zo kunnen na verloop van tijd de voegen een beetje verkleuren. Als je een glas laat vallen zal het sneller breken dan wanneer het op tapijt valt. Natte tegelvloeren kunnen glad worden waardoor je kunt uitglijden.

Tegelzetter kosten

De kosten tegelzetten zijn niet zo een-twee-drie te zeggen. Er zijn nu eenmaal voordelige en dure tegels en de grootte van de te betegelen ruimte speelt ook een belangrijke rol. En wat is er verder nodig? Moet er eerst worden gesloopt of tegelen we over de bestaande tegels heen (dat kan meestal wel). Gaat het om eenvoudig tegelen of bijvoorbeeld om visgraat tegelen? Kortom, een vrijblijvende offerte aanvragen is de kortste én snelste route om direct te weten wat de kosten tegelzetten voor jou zullen zijn.

Meer over Arzuman Montage

Arzuman Montage is een allround klusbedrijf met veel ervaring. Dat brengt voor onze klanten belangrijke voordelen met zich mee! Ga je renoveren? Dan heb je bij Arzuman meteen alle diensten onder één dak. Je hoeft geen aparte loodgieter, elektricien of tegelzetter te zoeken, wij doen het namelijk allemaal!

Onze diensten

Sloopbedrijf
Loodgieter
Tegelzetter
Elektricien
Schilder
Cinewall plaatsen
Kitwerk
Stukadoor
Timmerman

Het goede nieuws is dat Arzuman dat allemaal in huis heeft! Je hoeft dus niet bij al die verschillende partijen een aparte offerte op te vragen en je hebt niet meerdere keren met voorrijdkosten te maken.

Arzuman Montage

Voor elke tegel klus

  Renovatie

  Ga je bijvoorbeeld de keuken renoveren? Dan heb je allerlei diensten nodig: een tegelzetter, een elektricien, een loodgieter en waarschijnlijk ook iemand voor verfwerk en wellicht timmerwerk. Kortom, allemaal diensten die wij bieden. Dit is niet alleen tijdbesparend, je hoeft immers niet op zoek naar al die verschillende professionals? Je ziet het ook terug in het totaalplaatje voor wat betreft de kosten.

  Badkamer renoveren? Wij slopen de oude badkamer en onze tegelleggers zorgen voor geweldig tegelwerk in de badkamer. Maar we verzorgen ook het kraanwerk, verfwerk en onze elektricien zorgt er voor dat het licht in je nieuwe badkamer precies zo werkt als jij wil.

  Afspraak maken

  Bij Arzuman staat de klant centraal. Maar gerust eens een afspraak voor meer informatie en een kennismaking. Geheel vrijblijvend. We komen ook graag bij je kijken om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. En we geven je advies op maat: welke tegel, welke lijm? Welke kleuren wil je, is bij die bepaalde tegel vloerverwarming mogelijk? We beantwoorden al je vragen en maken een vrijblijvende offerte op maat.

  Tegelzetter in de buurt

  Ben je op zoek naar een professioneel tegelzettersbedrijf bij jou in de buurt? Zoek niet verder en vertrouw op onze expertise! Ons team van ervaren tegelzetters staat klaar om je te helpen bij al jouw tegelprojecten, groot of klein. Of je nou op zoek bent naar een tegelzetter voor je badkamer, keuken, vloer of wand, wij bieden een volledig assortiment van diensten aan om aan al jouw wensen te voldoen.