Timmerwerk

Voor timmerwerk heb je een echte vakman nodig. Hoewel timmerwerkzaamheden zeer verschillend kunnen zijn, hebben timmerklussen een paar dingen gemeen: een echte vakman heeft kennis van zaken, een ruime ervaring en beschikt over het juiste gereedschap. Je wilt immers dat het timmerwerk professioneel wordt uitgevoerd en jaren mee kan. Als je kiest voor Arzuman Montage weet je zeker dat je een echte vakman in huis haalt en wij bieden meer voordelen. Zo hebben we naast een professionele timmerman ook andere specialisten in huis: een schilder bijvoorbeeld. Zo kan je het nieuwe timmerwerk meteen vakkundig laten schilderen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte voor jouw timmerwerk. Of bel ons voor meer informatie.

 • timmerwerk
 • cinewall
 • Elektricien

Soorten timmerwerk

De variatie in timmerwerk is oneindig. Je kunt de soorten timmerwerk wel indelen in bijvoorbeeld binnen en buiten timmerwerk of in nieuw timmerwerk en renovatie werkzaamheden of restauratie. Heb je een vakbekwame timmerman nodig voor je volgende project? Bel ons vandaag nog en ontdek hoe onze professionele timmerwerk diensten je kunnen helpen.

Buiten timmerwerk

Arzumanmontage verzorgt al het benodigde buiten timmerwerk. Denk aan het maken van nieuwe kozijnen of reparatie van kozijnen waaronder het repareren van houtrot of het repareren van daklekkage. Andere werkzaamheden op het gebied van buiten timmerwerk zijn onder andere (zowel nieuw als renovatie en restauratie):

• Daklijsten
• Gootlijsten
• Dakkapellen
• Tuinhuisjes
• Poorten, hekwerken
• Pergola’s, vlonders
• Veranda’s
• Buitendeuren

Houtwerkzaamheden in de buitenruimte dienen altijd op een specialistische manier te gebeuren omdat daar veel invloed is van het weer. Dit heeft effect op het hout waardoor verrottingsprocessen in gang worden gezet. Daklekkage komt dan ook nogal eens voor, zeker als het houtwerk niet goed wordt onderhouden. Dit kan uiteraard tot schade leiden in de woning. ArzumanMontage adviseert je over mogelijkheden en de beste keuze van materialen.

Binnen timmerwerk

Timmerwerk binnen is oneindig gevarieerd. Natuurlijk zijn er bepaalde klussen, zoals aan kozijnen en trappen die steeds terugkomen. Maar veel mensen, en hun huis, vragen om houtwerk op maat. Elke klus is anders. Misschien wil je dat ene lege hoekje nu eindelijk wel eens laten voorzien van een mooi houten tafeltje op maat, planken laten maken in de meterkast, of een afsluitbare kast onder de trap.

Enkele voorbeelden van binnen timmerwerk

• Inbouwkast laten maken
• Kasten onder schuine daken laten maken
• Werkzaamheden aan binnendeuren en kozijnen
• Meubels laten maken
• Plinten
• Schrootjeswand of -plafond

Binnen timmerwerk is eindeloos gevarieerd en vraagt bijna altijd om een oplossing op maat. Arzuman staat klaar om je persoonlijke wensen vorm te geven en uit te voeren. We denken ook graag met je mee. Voor al je timmerbehoeften, groot of klein, onze ervaren timmermannen staan voor je klaar. Bel ons voor een deskundige en betrouwbare service

Dakdekker en daklekkage

Een daklekkage is natuurlijk ontzettend vervelend en moet snel worden verholpen. Er mag uiteraard nooit water je woning binnensijpelen want dat leidt tot schade die flink in de papieren kan lopen. Vaak heeft daklekkage te maken met onvoldoende onderhoud maar het kan ook het gevolg zijn van een storm. Wat de reden ook is, Arzuman Montage kan reparaties van je dak uitvoeren, inclusief de werkzaamheden van een dakdekker. Denk ook eens na over regelmatig onderhoud: dit voorkomt vaak daklekkages en de kosten van onderhoud verdien je daarmee snel terug.

Timmerwerk en schilderwerk

Timmerwerk gaat vaak gepaard met schilderwerk. Als de timmerman klaar is met bijvoorbeeld het maken van een kast of een tafel, komt de schilder eraan te pas. Of als je kozijnen hebt laten maken of repareren. Arzuman Montage werkt met allerlei verschillende specialismen en kan je alles bieden wat je nodig hebt: timmerwerk én schilderwerk. Dit scheelt je natuurlijk flink in tijd omdat je geen verschillende bedrijven in de arm hoeft te nemen. Het scheelt je ook in de portemonnee.

Renovatie

Timmerwerk zal vaak verband houden met renovatie van de woning. Of met een verbouwing zoals een aanbouw. Doorgaans is er meer nodig bij een renovatie, denk aan de kennis en vaardigheid van een elektricien en een loodgieter, een tegelzetter, iemand voor de sloopwerkzaamheden en een schilder. Kijk bijvoorbeeld eens naar de specialisten die je nodig hebt voor keuken renoveren of een badkamerrenovatie.

Alle specialisten onder één dak

Wij zijn een specialist voor al jouw klusbehoeften. Of het nu gaat om timmerwerk, kleine reparatie, een grote renovatie of een complete verbouwing, ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar om je te voorzien van hoogwaardige service en vakmanschap.

Sloopbedrijf
Loodgieter
Tegelzetter
Elektricien
Schilder
Cinewall plaatsen
Kitwerk
Stukadoor
Timmerman

Het goede nieuws is dat Arzuman dat allemaal in huis heeft! Je hoeft dus niet bij al die verschillende partijen een aparte offerte op te vragen en je hebt niet meerdere keren met voorrijdkosten te maken.

Wij maken een mooi, passende offerte op maat waarin alle specialistische diensten in één keer zijn opgenomen.

Arzuman Montage

Voor elke timmerklus

  Afspraak maken en meer informatie

  Bent u op zoek naar een timmerwerkbedrijf of wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden, diensten en tarieven die onze vakmensen bieden? Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of plan een afspraak in bij u thuis of op kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

  Timmerwerk in de buurt

  Op zoek naar professioneel timmerwerk in jouw buurt? Kies voor Arzumanmontage, waarbij het eindresultaat van de timmerwerkzaamheden centraal staat. Wij creëren niet alleen nieuwe en verbeterde ruimtes, maar doen dit ook op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze. Of het nu gaat om nauwkeurige timmer- en demontagewerkzaamheden of grootschalige projecten op het gebied van totaalrenovatie, ons ervaren team en eigen gereedschap staan voor je klaar.

  • Rotterdam
  • Zwijndrecht
  • Dordrecht
  • Maassluis
  • Delft
  • Schiedam

  Timmerman nodig? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige en efficiënte sloopdienstverlening.